Ny kurs i viltspår – Södertälje

Vi har glädjen att kunna erbjuda en högklassig Viltspårkurs med Lena Lundin*) från ViLT-spårarna, som eftertraktad och framgångsrik kursinstruktör.

Under fyra tillfällen, med början den 4 juni kommer Lena att lära ut viltspårningens grunder.

Anmälan här www.shksodertalje.hundpoolen.nu/Viltspar

Anmälan senast den 28 maj!

Det här är en kurs för dig som gillar att göra roliga och nyttiga saker ihop med din hund i skogen. Nästan alla hundar som tycker om att spåra, passar också för viltspår. Efter kursen kan du själv, eller tillsammans med en kompis, fortsätta utvecklande träning med din hund.

Hjärtligt välkommen till Svenska Hundklubben i Södertälje!

*) Lena har arbetet mycket framgångsrikt med viltspårkurser under de senaste tio åren, och har varit med att ta fram 300 viltspårchampions. Läs mer under länken  https://www.viltspararna.se/om-oss-41734626