Testa din hunds beteenden

SHK:s Hundtestkommitté arrangerar hundtest vid lokalavdelningen i Eskilstuna/Torshälla vid två tillfällen, den 1 och 2 juni. Det är en beteendeanalys för sport- och sällskapshundar speciellt utvecklad för att se hur hunden agerar i olika vardagssituationer. Alla är välkomna – såväl små som stora hundar och blandraser.

Hunden ska vid testtillfället vara 2 år gammal.

Anmälan sker här https://svenskahundklubben.se/hundtest/anmalan-hundtest/

I testet beskrivs hundens beteenden och det görs en bedömning av dess egenskaper.Efter ett genomfört SHK Hundtest går beskrivaren igenom bedömningsprotokollet tillsammans med hundföraren samt övriga intresserade. Publik får gå med runt banan och följer då funktionärens anvisningar. Beskrivningen tar cirka 30-40 minuter och totalt tid per hund beräknas till cirka en timme. Mer finns att läsa på https://svenskahundklubben.se/hundtest/

Varmt välkomna till lördag eller söndag den 1 alternativt 2 juni till lokalklubben i Eskilstuna/Torshälla!