Hemligheten med handling

Vad handlar handling om?

SHK i Södertälje inbjuder till en dag med pröva-på i handling. Handlerns uppgift är att visa hundens bästa sidor, få hunden att vara i centrum, att låta den berätta att den är vackrast på utställningen. Anmäl ditt intresse för att träna just det den 26 maj.

> Anmäla intresse (Facebook)

Intresseanmälan är inte bindande

Veronica Wolfsberg är flitigt anlitad som handler inom samtliga raser. Nu kommer hon till Bastmora och under tre timmar får du pröva på handlingens hemligheter. Det är bra om hundarna är hungriga och att de lockas med gott, mjukt godis (köttbullar eller korv).

Veronica har 28 års erfarenhet i utställningsringen, både nationellt och internationellt i Europa. Hennes elever har vunnit såväl championtävlingar, BIS och SM-guld i junior handling. Anmälningar tas emot senare i april.

Varmt välkommen till en ny aktivitet, hälsar Svenska Hundklubbens lokalklubb i Södertälje!

Har du frågor kontakta Lokalklubben i södertälje på shk.sodertalje@gmail.com