Framgångsrikt tredje Café

Trots att vädergudarna inte var med oss i söndags (den 16 februari) kom ändå ett drygt tiotal hundägare med cirka 15 hundar till det tredje HundCaféet i Bastmora. Det är imponerande och tyder på att idéen har fallit väl ut. Det bekräftades också av enkäten som delades ut. De allra flesta menade att det var socialiseringen med andra hundar som var det bästa med caféet, förutom trevlig stämning och god fika. En fortsättning stod också högt på önskelistan. Kul!   

Sara Ryrfeldt berättade om Rallylydnad och inbjöd även till en praktisk pröva-på. Hon menar att Rallylydnad innehåller mycket kontaktskapande övningar och samarbete. Resultatet: (när det fungerar som bäst) är glada hundar.

För dem som vill veta mer, läs Facebooksidan: Rallylydnad SHK Södertälje. Alla är välkomna att få träningstips och lära mer om sporten. Sara Ryrfeldt berättade även om att det pågår ett pilotprojekt i SHK Södertälje tillsammans med VSN och Uppsala för att ta fram ett eget koncept på Rallylydnad. Alltså att testa sin träning och mäta sin egen förmåga med sig själv men på sikt även kunna erbjuda tävlingar i egen regi.

 

SHK hälsar alla välkomna nästa söndag, den 23 februari. Då är temat att skapa en bra relation med sin hund med hjälp av TSB-modellen.

Välkomna!