Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

nybörjarkurs i Specialsök

16 januari, 2020 kl 18:30 - 20:30

Inbjudan till nybörjarkurs i Specialsök

Bäste SHK:are!

Hjärtligt välkommen till hundägarkurs i Specialsök, där hunden får arbeta med sitt fantastiska luktsinne. På kursen arbetar vi med grundfärdigheter som hundens sökintresse, markering och doftinlärning/doftdiskriminering.  Vi lär in söksystemet generellt, där mycket fokus ligger på hundens tydliga markering av doftkällan. Kunskapen kan t.ex. också användas till kantarellsök eller för att få fram tydliga markeringar av föremål i personspår.
Specialsök kan mycket väl bli en ny provform i SHK litet längre fram…

Förkunskapskrav – din hund är intresserad av att leka med en leksak!

Kursen sträcker sig över tre tillfällen: 16/1, 23/1 och 30/1, 18.30-20.30 vid alla tillfällena. Vi håller till i SHK Södertäljes klubbstuga i Bastmora. Kursen riktar sig till klubbens medlemmar och kostar 2 000 kr och betalas in på klubbens PG-konto 130905-3, så snart du fått besked om, att du blivit antagen*) till kursen.

Lärare är välmeriterade Maria Gabrielsson från Botkyrka Brukshundklubb. Maria är bl.a. certifierad instruktör och domare i Nose Work samt SBK-lärare i specialsök…

Sista anmälningsdag är söndag 29 december

Hjärtligt välkommen med din intresseanmälan! Här anmäler du dig

*) Antalet kursplatser är begränsat. Om antalet anmälningar överstiger antalet kursplatser, kommer företräde att ges till klubbens egna instruktörer, eftersom utbildningen är viktig i fortbildningssyfte för instruktörerna.

 

Detaljer

Datum:
16 januari, 2020
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,

Registrations are closed for this event