Kursplanera nu!

Ännu finns det platser kvar i flera av våra kurser. Planera för en aktiv höst med din hund! Här kommer två förslag:

Trickträning: En intensivhelg för ”Trickträning”, som blandar teori och praktik på ett sätt som gör att alla hundar kan klara av att ta till sig träningen. Vi kommer att nosa lite på hur man på ett bra sätt kan använda klickerträning och shaping när man lär in nya trick. Kursen genomförs 29-30 augusti.

Personspår fortsättning: Svårigheterna ökar i spåret. Liggtiden är längre, underlagen skiftar och diverse svårigheter i spåret, till exempel vinklar och trassel förekommer. Förkunskaper motsvarande Personspår grund eller motsvarande. Kursen startar den 29 augusti.

Läs mer om kurserna, träningstillfällen, tider och anmäl här: https://svenskahundklubben.se/sodertalje/kurser/