Ny träningskväll på måndag 15/6 18:00 – 19:30

Nu på måndag den 15 juni fortsätter den öppna lydnadskvällen på klubbområdet i Bastmora. På premiärkvällen förra måndagen kom cirka 20 ekipage som ville träna tävlingslydnad och rally. Så nu finns chansen igen.

Klockan 18.00-19.30 bestämmer du själv ditt träningsinnehåll, men vi hjälps också åt att ge varandra tips och råd, om så önskas. Det kostar ingenting att vara med och träningsplanen är stor, att det går bra att hålla tillräckligt avstånd mellan varandra så här i ”coronatider”…

Är du intresserad, är det bara att dyka upp nu på måndag. Räknar du med att komma – hör gärna av dig I förväg via SMS:

  • Tävlingslydnad – meddela Jan-Lennart Andersson (0768-814666)
  • Rallylydnad – SMS:a till Anki Lindlöf på tfn 070 744 09 69 .

 

Det kommer att finnas möjligheter att köpa fika på verandan, lovar kökschefen Marianne Brunnström.

Välkommen till lydnadskväll i Bastmora!