Hundslagsmål – platser kvar!

Nästan var tredje hund har hamnat i slagsmål och blivit biten av en annan hund. Det är en obehaglig upplevelse för både hundar och hundägare, som i många fall innebär att hunden behöver akut veterinärvård.

Du glömmer väl inte bort och boka in kvällsföredraget om varför hundslagsmål uppstår? Den 18 februari kl 18.00 är det Irene Westerholm från ”Hundläroverket” som berättar om varför, hur det går att förebygga och avbryta. Välkomna till Bastmora, kl 18.00 inleds kvällen med fika och fortsätter kl 18.30 till ca 21.00 med föreläsning och diskussioner.

Priset är endast 225 kronor för medlemmar i Svenska Hundklubben. Avgiften betalas via Swish eller kontanter under kvällen. Intresseanmälan mejlas till Jan-Lennart.Andersson@svenskahundklubben.se. Anmälan behöver innehålla namn, mobilnummer, mejladress.

Varmt välkommen!
SHK Södertälje