Hjälp! Hundslagsmål!

Hjälp! Hundslagsmål!

Kvällsföredrag i Bastmora tisdag 18 feb 18.00-21.00 (c:a)

En av de viktigaste lärdomarna för hundälskare att bära med sig, lär vara hur hundslagsmål kan undvikas och hur de avbryts. Ändå är detta ett område som för många är höljt i dunkel – kanske för att det är obehagligt att ens tänka på. Kunskapen är dock något som kan rädda hunden från, såväl fysiska, som psykiska skador.

FÖRELÄSNINGEN
Under den mycket uppskattade och intressant föreläsningen reder vi ut varför slagsmål uppstår, hur du kan förebygga dem och givetvis – vad du bäst gör för att avbryta dem. Föreläsningen vänder sig i första hand till till klubbens SHK-medlemmar (inte minst till dig som är instruktör i SHK), men i mån av plats är också ”icke-medlemmar” välkomna.

FÖRELÄSARE

Föreläsare är Irene Westerholm från ”Hundläroverket”, med mycket gedigen erfarenhet och kunskap inom det aktuella området . Se vidare under länken https://www.hundlaroverket.se/om-oss/irene-westerholm-5234659

PROGRAMTIDER

18.00 – Kvällen inleds med fika och mingel

18.30 – 21.00 Föreläsning med diskussioner

ÖVRIGT
Priset för den intressanta och spännande kvällen är endast 225 kronor för medlemmar i Svenska Hundklubben. Avgiften betalas via Swish eller kontanter under kvällen. I mån av plats har också icke-medlemmar möjlighet att anmäla sig och delta – priset är då 325 kr. Intresseanmälan mejlas senast söndag 26 januari till Jan-Lennart.Andersson@svenskahundklubben.se. Anmälan behöver innehålla namn, mobilnummer, mejladress.

Varmt välkommen!

SHK Södertälje

Kurs- och utbildningsgruppen
gm /Jan-Lennart Andersson
0768-814666

  1. Kurskallelse skickas två veckor innan kurs. DS