Annica Ahlberg Valdna

Jag är med i SHK Södertälje för att klubben har kunniga instruktörer och bjuder på ett brett utbud av kurser. Blev inspirerad av min egen hund, Frodo som är en dvärgschnauzer att gå instruktörsutbildningen 2019. Efter kursavslutningen har jag börjat leda vardagslydnad tillsammans med en kollega. Även spårkurser skulle vara intressanta att leda framöver.

Min hund är viktig eftersom jag blev ensam för drygt tre år sedan. Han är mitt sällskap och min kompis under den här tuffa och ledsamma tiden. Sedan några månader tillbaka är jag ägare av ytterligare en dvärgschnauzer, tiken Zelda som är ett yrväder och härlig till humör och temperament. Jag är ledamot i styrelsen, redaktör och webbredaktör. Jag jobbar även som ansvarig för Månadsbladet som skickas ut till alla medlemmar i Södertälje.

E-post