Vi försöker hålla ett stort utbud av kurser som ska passa alla hundägare, nybörjare som proffs. Varje torsdag är det öppen träning från kl 18:00. Du kan prova på två gånger utan att vara medlem.

Det ställer några krav på dig som hundägare, bland annat ska din hund vara vaccinerad mot kennelhosta. Intyget skall tas med på första kurstillfället. Betalning skall ha inkommit vid första kurstillfället. Betalning kan ske via BG, Swish eller kort.

Blandrashundar är självklart välkommna på kurser och behöver inte medta stamtavla utan enbart vaccinationsintyg. SHK tillåter inte blandrasavel men vill självklart främja kunskap och lärande hos alla hundägare!

Kursavgiften ska betalas innan första tillfället och kan betalas via bankgiro (5388-1546), ange namn och kurs. Alternativt Swish eller kort på plats.