ÅRETS FÖRSTA UTSTÄLLNINGAR sponsras av BUDDY PETFOODS!

BUDDY PETSFOODS sponsrar båda utställningarna!

“Buddy startades för att vi hade svårt att hitta riktigt bra hundmat till våra egna familjers hundar. Tillsammans med veterinärer och näringsexperter har vi skapat produkter som vi själva matar våra hundar med. Hälsosamma, 100% naturliga produkter utan onödiga tillsatser och spannmål. Vi kallar det ärligt foder tillverkat med kärlek”

Utställningarna 5 mars i Eskilstuna kommer genomföras så att Valpklasser startar först i alla ringar och har sedan sina finaler, en utställning i taget. Därefter kommer alla juniorer bedömas i alla ringar och ha sina respektive finaler. De som bara har anmält valp eller junior behöver därför inte stanna kvar hela dagen på utställningen.

Därefter startar bedömningarna rasvis av vuxna hundar från unghundsklass och uppåt vid båda utställningarna.
Finaler för de vuxna startar när båda utställningarna är klara, en utställning i taget.

Vi kommer sortera raser o grupper så utställning 1 och 2 inte krockar med sina rasbedömningar men skulle det ändå bli krock så väntar vi eller tar nästa ras, så ingen ska behöva stressa.

Omkring 70 hundar är anmälda per utställning.

PM skickas ut ca 1 vecka före utställningarna tillsammans med katalog.
Den som vill ha katalog i pappersformat måste kontakta uk.ordf@svenskahundklubben.se senast när skickats ut. Kostar 50kr och betalas vid beställning – betalningsinfo kommer då i mailsvar.